Zwem4daagse Bonaire | 27-31 maart 2023

De Aquatics Federation Bonaire organiseert tijdens de Internationale Sportweek Bonaire van 27 t/m 31 maart 2023 de eerste Zwemvierdaagse van Bonaire! Een gratis zwemevenement voor jong en oud. Locatie is de zee ter hoogte van Parke Tului. Met behulp van zwemlijnen realiseren we een 25 meter bad in onze mooie Caribische zee! Een tropisch zwembad!

De deelnemers ontvangen na opgave een stempelkaart en kiezen vier dagen uit waarop ze gaan zwemmen. Na het behalen van de afstand worden ze per dag afgestempeld. Na afloop van de week vol zwemplezier ontvangt iedere deelnemer een certificaat en een Zwem4daagse medaille. 4 dagen lang, elke dag een afstand zwemmen (keuze uit 500m of 1000m), maar ook deelnemen aan activiteiten zoals een zwemclinic en floatie feest. Allemaal voor de ultieme zwem(sport)beleving!

Special guest tijdens de Zwem4daagse is niemand minder dan Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn! Samen met haar maken we deze week tot een geweldig event.

Wil je mee doen? Geef je dan snel op via de volgende link: https://forms.office.com/e/vqbnu5uJ52

2 gedachten over “Zwem4daagse Bonaire | 27-31 maart 2023”

 1. Ik wil me graag nog inschrijven, en kom uit Nederland op 27 maart pas ‘s avonds op Bonaire aan. Ik ben lid van een nederlandsche triatlon vereniging en ook bekend met TEC Curaçao maar ik kan of die avond en anders de 28ste de eerste zwemmeters maken

  Beantwoorden
  • Hoi Abigael,

   Leuk dat je mee wilt doen! Je kunt je melden bij de organisatie op de locatie Parke Tului nabij de floating pool. Dat is geen probleem, tot dan!

   Beantwoorden

Plaats een reactie